» Termékvideók

Termékvideók

A minőségi alumínium bejárati ajtók már-már a kortárs iparművészeti alkotások közé sorolhatók, mivel olyan egyedi színösszeállításban, és dekormintákkal is készülhetnek, amikből mindössze pár darab készül. Emellett a MARSHALL trendi formavilágú és színű ajtókat is gyárt – például az antracit színű Frankfurt modellt, ami nagyon felkapott, és mára státusz szimbólummá is vált.

Frankfurt típus – ma a legdivatosabb Nyugat-Európában

Letisztult elegancia jellemzi a Frankfurt típusú bejárati ajtót, ami dekor nélküli sík felülettel készül. Mellette nagyon szépen mutat a nagyméretű oldalvilágító. A mai bejárati ajtók közül ez az antracit színű összeállítás a legnépszerűbb Nyugat-Európában, és már hazánkban is. Az ujjlenyomat olvasó teszi igazán komfortossá a belépést, az exkluzív ajtónyitó (tolópajzs) pedig egyedi karaktert ad a minimál stílusú bejárati ajtónak. Hazatérés után az ajtó bezárásáról a beépített ajtócsukó gondoskodik, ezután pedig az automata zár biztonságosan reteszeli az ajtót.

Tekintse meg videónkat!

Budapest típus – különleges fényhatás és komfort
Az éjszakai nagyvárosi fények gyönyörűek – nem csak Budapesten, hanem ezen a különleges bejárati ajtón is. A design szerelmeseinek igazi csemege a ledes megvilágítású süllyesztett fogantyú, ami az ajtó aljától egészen a tetejéig húzódik.

Ennek az ajtónak a másik különlegessége a komfort. Ugyanis ez a típus felruházható pld. érintőképernyős videóhívóval, számkódos beléptetővel, világító házszámmal, és még sok más praktikus funkcióval, melynek egységei egymás alá rendezhetők az un. DCS panelen belül.

Tekintse meg videónkat!

Az OKOS OTTHON kényelme – MARSHALL bejárati ajtóval

Egy MARSHALL bejárati ajtó már felruházható OKOS OTTHON funkcióval is, azaz érintés nélkül – okostelefon Bluetooth jeleivel is – nyitható. Így már elegendő az ajtóhoz közeledni, és már nyílik is az ajtó! A biztonságos reteszelés pedig akár távolról is – mobilapplikációból, vagy éppen okosóráról – megvalósítható.

Tekintse meg videónkat!

Magas színvonalú tervezés és gyártás

Az alumínium nyílászárók egyedi méretek, és tulajdonságok alapján készülnek. Az automatizált gépek pontos méretek szerint szabják az alumínium profilokat, illetve ezek végzik el a szükséges marásokat és fúrásokat. Mégsem hanyagolható el a MARSHALL munkatársainak precíz kézimunkája, hiszen egy teljesen egyedi termék jön létre, ami magán hordozza a megrendelő, illetve a MARSHALL szakembereinek kézjegyét is.

Tekintse meg videónkat!