» Rólunk

Rólunk - MARSHALL alumínium nyílászáró üzletág

Hazánk piacvezetője, a többszörösen díjazott MARSHALL Ablakgyár alumínium nyílászáró üzletága az utóbbi években dinamikus fejlődésen ment keresztül. A magyar tulajdonú, egri és káli gyáregységgel rendelkező, közel 8 milliárd Ft-os árbevételű vállalat komoly gyártógép beruházásokat hajtott végre annak érdekében, hogy a minőségi alumínium nyílászárókat – bejárati ajtókat, ablakokat, tolóajtókat vagy tűzgátló szerkezeteket – a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron gyártsa le ügyfelei részére.

Egy igényes családi ház, vagy lakás nyílászárói közül a legszebbek a bejárati ajtók, melyek alapvetően meghatározzák az ingatlan arculatát. Ezért ezeknek a gyönyörű termékeknek a MARSHALL önálló honlapot hozott létre, hogy minden igényt kielégítő ajtókat már magánszemélyek, cégek közvetlenül meg tudják vásárolni.

A MARSHALL exkluzív bejárati ajtói nem csak szemet gyönyörködtetőek, de okosak is. Ezek a termékek egyszerre képesek a legjobb hőszigetelési értéket (Ud=0.76), a betörésbiztonságot (RC2), és a magas szintű komfortot (pld. automata zár) nyújtani, mindezt alapkivitelben – felár nélkül!

Ezen a honlapon nem csak megtekintheti, de közvetlenül ajánlatot is kérhet a kiválasztott bejárati ajtóra, amit a MARSHALL saját munkatársai, vagy minősített viszonteladói igény esetén be is építenek Önnek, természetesen a legmagasabb szakmai nívó mellett.

Exkluzív bejárati ajtó modellek bemutatója

A különleges eseménynek stilszerűen egy kortárs művészeti galéria adott otthont, ahol több új technikai megoldást is láthatott a népes szakmai közönség. Például az igazi eleganciát megtestesítő, fekete üveg borítású MIAMI ajtót, illetve egy másik exkluzív termékünket, a süllyesztett, ledes megvilágítású ajtónyitóval rendelkező Budapest bejárati ajtót.

Interjú az ügyvezetővel – a MARSHALL fennállásának 12. évfordulója alkalmából

’Mindig is szerettem volna egy olyan gyártási kultúrát kialakítani, melynek minden részlete a minőségről szól’ – kezdi bemutatkozását a MARSHALL tulajdonos- ügyvezetője, Osztafin Zsolt Úr. A kezdeti nehézségekről, az eredményekről, a stabilitás kulcsáról vall a MARSHALL ügyvezetője, ami egyben egy családi vállalkozás is.

A Magyar Építő magazinban megjelent cikk innen letölthető.